Nieuws  
Nieuws
Over Gerrie Hondius
Portfolio
Winkel
Tekenen op locatie
Anders, nl.
Contact
hondiusland weblog

Lieve Vrienden,

Ik hoor het u denken: Hoe zou het toch met Ansje gaan? Het antwoord luidt: Het gaat niet zo goed met Ansje. We hebben het immers over Ansje Tweedehansje. Toch is haar geestelijke moeder opgetogen over de laatste ontwikkelingen. En dan hebben we het over het BOEK!

Vanaf 21 September ligt zij in de winkel: Ansje Tweedehansje Ingenaaid. Dat is het gevolg van onze unieke samenwerking: Met mijn vier vriendinnen Haske (nu uitgeverij Scherlei), Lonneke (vormgever, Blikveld), Dithmarine en Elin (promotie en publiciteit) en een reeks enthousiaste investeerders is het gelukt om het project van de grond te tillen. Op dit moment wordt er naarstig gewerkt om het boek drukklaar te krijgen. En tenslotte belandt het bij de Ako en de Bruna. Precies wat we wilden! En daar zijn we heel trots op. De kans dat het boek in die winkels goed verkoopt is groot, en dat is mooi, want we willen onze lieve investeerders niet teleurstellen. Ook andere mensen hebben zich belangeloos ingezet om mee te helpen: Sanne Wallis de Vries schreef het voorwoord (!), Mascha Hendriks maakte prachtige promotiefoto's, waarvoor Suzanne Muller de visagie deed, en Nils Mühlenbruch maakte het bijgevoegde flasfilmpje, dat nu ook te zien is op www.uitgeverijscherlei.nl. Scherlei is de fonkelnieuwe uitgeverij van Haske Peters, voortgevloeid uit het Ansje-project. U kunt er alles over lezen op boekblad.nl, waarvoor Hans van der Klis haar interviewde. Maar voor het gemak voeg ik de tekst van het interview ook aan deze nieuwsbrief toe.

Te zijner tijd hoort u natuurlijk meer, en zult u van harte worden uitgenodigd voor de feestelijke boekpresentatie. Wij maken tussen het buffelen door vast een vreugdedansje.

Zomergroeten!

Gerrie Hondius