Nieuws  
Nieuws
Over Gerrie Hondius
Portfolio
Winkel
Tekenen op locatie
Anders, nl.
Contact
hondiusland weblog

Lieve Vrienden van Hondiusland (v/m),

 

Onlangs verscheen de fotostrip Jeuk! - waarvoor ik het scenario schreef en het storyboard tekende. Met rollen voor ondermeer Myrna Goossen en Jan Jaap van der Wal. Het boekje kwam tot stand in opdracht van de Psoriasis Vereniging Nederland, en je kunt hier een gratis exemplaar bestellen. Jeuk is leuk, dus altijd doen.

Binnenkort kunt u beschilderd keramiek bekijken op de expositie Roes, een samenwerking van George Moormann en Keramikos. Uitgeverij De Zingende Zaag maakte een porseleinen boekomslag met drankfles in boekvorm. In de omslag de dichtbundel Roes, vol benevelende zinnenbeelden. Mijn variant van het beschilderde boek sluit daar beslist op aan, en is te koop. De opening is op 5 november a.s. Meer informatie en een uitnodiging vindt u hier.

Tijdens de Kunstlijn Haarlem op 6,7 en 8 november zijn mijn schilderijen te bewonderen in De Nieuwe Vide (schuin tegenover de Lichtfabriek), en een aantal tekeningen en prints in Galerie De Tijd van Jolanda Prinsen: Kleine Houtstraat 120.

Tenslotte goed nieuws voor de langslapers en de late beslissers: Mijn expositie De Zelfschepper in de Centrale Bibliotheek is met drie dagen verlengd! Donderdag a.s. wordt de boel ontmanteld, en nog niet alles is uitverkocht, dus sla snel uw slag.

 

Warme nazomergroeten,

 

Gerrie