Nieuws  
Nieuws
Over Gerrie Hondius
Portfolio
Winkel
Tekenen op locatie
Anders, nl.
Contact
hondiusland weblog

Lieve Vrienden (v/m) van Hondiusland,

 

tijdens de Stripdagen Haarlem kunt u mij en mijn werk meebeleven. Waar? Welnu:

 

Op vrijdag 1 juni maak ik mijn spektaculaire debuut als zandtekenaar tijdens de algemene opening in de Philharmonie.
Deze act zal voortaan op maat te bestellen zijn via Van Engelenburg Theaterproducties. Aanvang 17.00uur.

Op zaterdag 2 en 3 juni beman ik stand 22 in diezelfde Philharmonie, van 10.00 tot 17.00 uur. Boeken en tegels te koop! Toegang gratis.

Op zaterdag zal ik tevens acte de présence geven tijdens de opening van de expositie 'Ik ook van jou' in het Noord Hollands Archief (Janskerk), waar werk van mij te bewonderen is - ondermeer onze trouwkaart. 14.00 uur.

In de Bakenesserkerk is afgelopen dinsdag al mijn nieuwe glas-in-lood-raam onthuld, en is nu in haar volle glorie te bewonderen waar zij thuishoort en mij zal overleven. Allen daarheen.

De etalage van Athenaeum Boekhandel aan de Gedempte Oudegracht staat helemaal in het teken van moi. Speciaal hiervoor maakte ik een aantal grote schilderingen.

In parkeergarage De Appelaar hangt al sinds de stripdagen 2006 mijn tegeltableau Haarlemsch Blauw.

En vergeet vooral niet een patatje te kopen bij De Vlaamsche Reus, Nieuwstraat 6, achter de V&D, tussen de Gierstraat en de Grote Houtstraat. Deze zaak heb ik sinds vorig jaar samen met mijn zus Carolien voorzien van handbeschilderde tegeltableaus, mozaïeken, prijslijsten, logo, lettering op de luifel, plaatjes op de patatzakjes.

Ik hoop u her en der aan te treffen. Tot dan!

 

Gerrie