Nieuws  
Nieuws
Over Gerrie Hondius
Portfolio
Winkel
Tekenen op locatie
Anders, nl.
Contact
hondiusland weblog

Lieve Vrienden van Hondiusland (v/m),

 

per 1 januari 2014 ben ik officiëel zelfstandig zandtekenaar. Was ik dat dan al niet? Neen. Zandtekenaar was ik wel, maar mijn werk werd geproduceerd door een theaterproductiebedrijf. Nu wil ik het allemaal zelf gaan doen: de boer op, acquisitie plegen, verkopen, website en sociale media onderhouden, maatwerk leveren, soundtracks maken, en als vanouds: scheppen.

U kunt binnenkort dus een aantal veranderingen tegemoet zien:

- Ik zal gaan crowdfunden op voordekunst.nl om de benodigde apparatuur (mobiele zandlichtbak, videocamera, beamer, etc) te kunnen aanschaffen. Daar hoort u nog meer van, maak u geen zorgen.
- Mijn voornemen is om op 1 februari 2014 als Zelfstandig Zandmens een hele nieuwe voorstelling te presenteren tijdens de Geluksroute Haarlem. Voor jong en oud, alles en iedereen, gratis en voor niets - het gaat immers om het uitdelen van geluk.
- Mijn zandtekenwerk zal voortaan ook te bewonderen zijn op Zandtekenares.nl, een website die overigens gekoppeld is aan Inklinks, ons bedrijf waarmee we tekenaars inzetten in bedrijfsleven en organisaties.
- Voor de Belgen onder u is het leuk om te weten dat Zandtekenaar.be naar dezelfde webpagina leidt.

De belangrijkste verandering voor (toekomstige) opdrachtgevers is dat er met mij, de Zandtekenares Zelf, overlegd kan worden. Korte lijnen, daar houden we van. En we strooien u geen zand in de ogen.

Ik wens u alvast hele fijne feestdagen!

Gerrie Hondius