Nieuws  
Nieuws
Over Gerrie Hondius
Portfolio
Winkel
Tekenen op locatie
Anders, nl.
Contact
hondiusland weblog

Lieve Vrienden van Hondiusland (v/m),

een kleine stap voor de mensheid, maar een grote stap voor de Zandtekenares. Met ingang van 1 januari 2014 mag ik mij een Zelfstandige Zandtekenares noemen. Los van producenten en tussenpersonen ga ik dan als zandtekenaar mijn eigen toko runnen. En daar verheug ik me op!

Ik heb mij ten doel gesteld om op 1 en 2 februari 2014 een hele nieuwe zandvoorstelling in première te laten gaan. Dat gaat gebeuren tijdens de Geluksroute Haarlem, waar ik hem 3x per dag zal spelen op een mooie locatie aan de Bakenessergracht in Haarlem, voor jong en oud, en beter nog: Gratis en Voor Niks. Het doel van die dag is immers: mensen gelukkig maken door te doen wat jou gelukkig maakt.

Vóór ik dat kan doen moet ik nog wel een flinke investering doen: Er moet apparatuur worden aangeschaft om die voorstelling mee te realiseren en op locatie uit te voeren. Dat geldt overigens ook voor alle daaropvolgende voorstellingen - aan inspiratie geen gebrek. Om die reden ben ik aan crowdfunding gaan doen. Met de hulp van filmmaker André Rooijmans heb ik een project aangemaakt op Voordekunst.nl :

http://voordekunst.nl/vdk/project/view/1757-help-de-zandtekenares-op-weg

De bedoeling is nu dat u massaal naar dat mooie filmpje gaat kijken, en dat u in het beste geval een bijdrage gaat leveren aan de kunst - mijn kunst, in dit geval. Voor alle grote én kleine bedragen krijgt u van mij een mooie tegenprestatie.
Wie nu al weet dat zij/hij graag wil bijdragen, raad ik aan om dat ook snel te doen: zo inspireert u anderen om uw voorbeeld te volgen. De looptijd is beperkt, en daar komt bij: 2013 is bijna ten einde, en uw gift is aftrekbaar van de belastingen :-)

Uiteraard houd ik alle donoren en sponsoren op de hoogte van mijn vorderingen. U wordt van harte uitgenodigd om deze brief door te sturen naar uw gehele familie en vriendenkring.

Een vorige zandvoorstelling zien die al veel mensen gelukkig maakte? Klik dan hier.

Ik hoop heel erg op uw medewerking en ben u nú al dolzinnig erkentelijk voor uw bijdrage. Intussen wens ik u hele fijne feestdagen en een hartverwarmende winter,

Gerrie Hondius,

Zandtekenares.nl