Nieuws  
Nieuws
Over Gerrie Hondius
Portfolio
Winkel
Tekenen op locatie
Anders, nl.
Contact
hondiusland weblog

Lieve vrienden van Hondiusland (v/m),

ik bloos dagelijks van blijheid als ik zie dat het spreekwoordelijke kwik weer een stukje is gestegen. Zoveel lieve mensen onder jullie hebben al bijgedragen aan mijn project, dus voor wie de schoen past: Heel veel dank daarvoor!

Ook zijn er veel mensen die trouw mijn berichten, tweets en post op Twitter, Facebook en LinkedIn delen met hun netwerk, of die mooie verbindingen maken, en mogelijke toekomstige samenwerkingen zien. Evenzoveel dank daarvoor!

Het crowdfunden is een opwindende, leuke, maar ook tamelijk zenuwslopende bezigheid. Het leuke is dat je echt ervaart hoe een gevoel van verbondenheid ontstaat - dat heb ik zelf ervaren toen ik projecten van anderen ondersteunde. Mensen voelen zich meer dan ooit betrokken, en halen het beste uit zichzelf. De geldelijke bijdrage is daar slechts een afspiegeling van. Het lééft. Dat maakt me zeer erkentelijk en verlegen.
De zenuwslopende kant... As we speak heb ik nog 19 dagen te gaan, en zitten we op 47% van het doelbedrag. Natuurlijk, het kan tijd genoeg zijn om het bedrag bij elkaar te harken, maar zeker weten doe je niets.

Deze brief mag dus worden beschouwd als een herinnering en een herhaalde oproep. Bovendien is het project al 6 (zes) keer geüpdate, dat wil zeggen dat ik het heb verrijkt met een aantal voorbeelden van zandfilmpjes, die je daar nu online kunt bekijken. Ook leuk voor degenen die al hebben bijgedragen. Waar ook weer? Op Voordekunst, ofwel:

HIER!

Als er op 1 februari minder dan 80% is binnengehaald, gaat het project niet door, en worden alle bedragen teruggestort op de rekeningen van de genereuze gevers. Dat wil ik liever niet meemaken.
Ik wil u er graag op wijzen dat Voordekunst een ANBI-status heeft, waardoor u uw gift (deels) kunt terugkrijgen van de Belastingdienst.

Wat ook leuk en opwindend en tamelijk zenuwslopend is, is dat ik 1 (en 2) februari óók heb gekozen als de premièredag van een nieuwe zandvoorstelling. Hoe kan dat nou, zult u zeggen? Precies, dat weet ik nog niet. Maar dat het gáát gebeuren staat voor mij vast. In een grenzeloos vertrouwen weet ik nu al dat ik die dag iets te vieren zal hebben, samen met u.

Op 1 en 2 februari is er de Geluksroute Haarlem, een tweedaagse waarin mensen doen wat ze gelukkig maakt, om daarmee anderen gelukkig te maken.
Op die beide dagen ga ik 3 voorstellingen per dag zandtekenen, om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. Zes kansen in totaal dus. Mis het niet, en laat mij u gelukkig maken. Zet het in uw agenda. Neem al uw vrienden mee, en wees op tijd. De locatie: Bakenessergracht 87 in Haarlem.

Tenslotte wil ik u wijzen op de nieuwe website Zandtekenares.nl

en op mijn nieuwe Facebookpagina Zandtekenares Gerrie Hondius .

Ik hoop u in de nabije en de verre toekomst weer te zien, het liefst vanachter een grote zandlichtbak,
dank voor uw aandacht en maak er een heel mooi jaar van,

Gerrie Hondius