Nieuws  
Nieuws
Over Gerrie Hondius
Portfolio
Winkel
Tekenen op locatie
Anders, nl.
Contact
hondiusland weblog

Lieve Vrienden van Hondiusland (v/m),

op 4 mei aanstaande, dodenherdenking, is het mijn taak om het Herdenkingsconcert in de Haarlemmerhout te verrijken met mijn zandtekenwerk. Een eervolle klus, die momenteel al mijn aandacht in beslag neemt.

Het beloof een prachtig programma te worden, met medewerking van het Kennemer Jeugdorkest o.l.v. Matthijs Broers, het Jiddisj koor 'Hejmisj Zain', en popartiest Niels Geusebroek. Er worden stukken vertolkt van Theodorakis, Svendsen, Brahms en Bizet.

Het concert is gratis toegankelijk voor iedereen, en volgt op de herdenking om 20.00 uur. Voor meer informatie kijk hier.
Ik hoop u allen daar te zien, en dat het maar een gedenkwaardige avond mag zijn.

Ander nieuws betreft de website waaraan wordt gewerkt, en die hopelijk deze maand nog in cyberspace verschijnt:

www.zandtekenares.nl

Ik blijf  u voortaan op de hoogte houden van mijn activiteien vanaf die website, dus de nieuwsbrieven zullen er anders uit komen te zien. Beter, mooier, rijker, overweldigender. Heeft u ook al mijn facebookpagina

Zandtekenares Gerrie Hondius

ontdekt? En alle foto's en video's die daar op staan? Ik bedoel maar, en het zal alleen maar méér worden.

Het zandtekenen als zelfstandige is in volle gang. Kijk vooral naar deze video die een tipje van de sluier oplicht over 4 animatievideo's die ik maakte in samenwerking met Florian Franken en Theo Braams, voor het Maritiem MuZEEum Vlissingen. En ga zelf kijken in de Kazematten, want de expositie Beroemde Voetstappen is prachtig, en de locatie zelf is al zo de moeite van het bekijken waard.

Vlak na de première van deze video's was het tijd voor mijn eerste live zandteken-optreden op locatie, in opdracht van de ANWB en Pharos Reizen, in het mooie Fox-theater in Hoofddorp, waar een enorm horizondoek de halve zaal omspant, en waarop mijn tekenwerk in tweevoud levensgroot zichtbaar werd. Opdrachtgevers en publiek reageerden enthousiast.

Op dit ogenblik bereid ik me voor op het Herdenkingsconcert, dus ik houd u niet langer op, want ik wil dat het mooi wordt. Voor u allen.

Graag tot dan of tot later, warme lentegroeten,

Gerrie